Reacties van onze FemAcademy-cursisten

Deze vrouwen gingen je voor

“Toen ik weer een dieet wilde gaan volgen attendeerde een vriendin mij op het traject Grip op emotie eten. Ook al was het verleidelijk om te gaan lijnen, ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Zonder dit programma was ik nog eeuwig blijven diëten denk ik haha. Nu heb ik geleerd hoe ik mijn echte behoefte kan achterhalen i.p.v. mijn frustratie weg te eten. Ook voelt het dat ik niet de enige ben die hier last van heeft en snap nu beter hoe het werkt. Fijn dat de nadruk niet op het gewicht en wegen ligt.”

– Rosalie –

“Na talloze diëten en constante strijd met mijn gewicht, vond ik FemAcademy. Het programma leerde me gezond te eten zonder restricties, door te focussen op de echte oorzaken van mijn emotie-eten. Het resultaat? Ik ben niet alleen afgevallen, maar heb ook een hele nieuwe relatie met eten ontwikkeld.

– Jennifer –

Dankzij FemAcademy heb ik na 30 jaar eindelijk mijn strijd met emotie-eten overwonnen. Het programma bood me de inzichten en tools die ik nodig had om mijn eetgedrag voor eens en altijd te veranderen. Het programma is open en eerlijk en ik voel me gezien en gehoord. Bedankt Femke.”

– Tamara –

“Voordat ik met FemAcademy begon, voelde ik me vaak verloren in de cyclus van emotie-eten. Ik had al van alles geprobeerd, van strenge diëten tot aan ‘wondermiddelen’, maar niets leek duurzaam te werken. De cursus bij FemAcademy was een openbaring voor mij. Het was niet zomaar een programma; het was een reis naar zelfontdekking en het aanleren van gezonde gewoontes die ik voor de rest van mijn leven kan vasthouden. Ik heb geleerd om mijn emoties te herkennen en op een positieve manier aan te pakken, zonder mij tot eten te wenden. Dit is meer dan ik ooit had durven dromen.”

– Sandra –

Scroll naar boven