femacademy

Over Femke

Mijn naam is Femke van Liere. In 2002 begon mijn avontuur als diëtist. Ik studeerde af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar ik de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek had gedaan. Eenmaal afgestudeerd, stond voor een dilemma, want na mijn stage in het ziekenhuis dacht ik, ik wil dit vak op een heel andere manier gaan vormgeven. Ik wil mensen helpen op weg naar een fijner en gelukkig leven waarbij ze goed voor zichzelf zorgen en de juiste keuzes op voeding- en leefstijl gebied maken.

Niet veel later begon in mijn eigen praktijk op te bouwen. Ik kreeg het steeds drukker, begeleidde mensen naar een gezonder bestaan en dat gaf zoveel voldoening. Voeding als medicijn, hoe mooi is dat! En het is ook nog eens mijn vak.

In de loop der jaren merkte ik onder mijn cliënten dat een deel van hen vastliep

Zij konden heel goed afvallen, maar dan toch zag ik ze na een tijdje weer en waren ze terug bij af. Soms erger nog. 

Ik ging aan mezelf twijfelen; ben ik wel een goede diëtist? Hoe kan het nou dat ik zoveel mensen met succes help, maar deze groep niet. Ik twijfelde zo erg dat mijn oude eigen pijn boven kwam; na een moeilijke tijd op de basisschool en deel van de middelbare school waarin ik flink gepest werd, kwamen al deze onzekerheden weer boven. Hierom raakte het raakte mij des te meer. Door deze gevoelens voelde ik me uitgedaagd om op zoek te gaan naar een oplossing voor deze groep. Want ik merkte dat nóg meer kennis over gezonde voeding met hen delen, niet meer hielp. Zij wisten al zoveel over gezonde voeding. Daar zat het hem niet in.

Ik ben me gaan verdiepen in wat hier aan de hand was

Ik ben me gaan verdiepen in wat hier aan de hand was, want wat ik zag, is dat deze groep -met name vrouwen- gingen (over)eten op het moment dat ze niet lekker in hun vel zaten. Als er issues waren in hun leven waar ze lastig mee kunnen dealen, grepen ze naar eten. Ze kregen last van eetdrang. In deze periode kwamen zij dan fors aan. Eten om je emoties te dempen.  Deze vorm van eten had niets met honger te maken. Er was een naam voor: Emotie-Eten. 

In mijn zoektocht naar de oplossing voor dit fenomeen ben ik boeken gaan lezen, me gaan bijscholen, heb ik cursussen gevolgd en ben aan de slag gegaan met deze cliënten. En wat voor moois zag ik gebeuren! Door anders te kijken naar dit eetgedrag en minder te focussen op productkeuzes en gewicht, maar juist op het gedrag zelf, boekten we succes. Ik haalde zoveel voldoening uit de begeleiding van deze cliënten en kreeg steeds meer cliënten die speciaal hiervoor kwamen.

Moeders die weer met hun kinderen durfden te gaan zwemmen. Vriendinnen die weer gedoseerd lekker konden meedoen aan een high-tea zonder misselijk thuis te komen. Vrouwen die meer energie overhielden voor leuke dingen, in plaats van ondergedompeld te zijn in schuldgevoelens. Echtgenoten die zichzelf weer mooi vonden en positief naar zichzelf konden kijken.

Het maakt niet uit wat je gewicht is,

Het gaat erom hoe je wilt leven!

femacademy
Fem Academy Dame blauw

Ben jij klaar voor duurzaam succes? Voor echte verandering? Voel jij een volle JA om deel te nemen?

Dan heb ik nu iets heel bijzonders voor je. Namelijk de mogelijkheid om dit traject samen precies in te vullen. De belangrijkste gedeelten van het traject staan, maar er is voldoende ruimte voor aanvullingen die voor jou belangrijk zijn.

Ik nodig je als deelnemer van deze pilot groep actief uit om je feedback, je wensen en je ideeën te delen zodat het traject nog beter bij jou aansluit.

Natuurlijk bied ik je dit traject aan voor een absolute pilot prijs van €97,- excl. btw.

Daarnaast krijg je als founder van dit traject nu nog een vette bonus. Namelijk life time toegang tot de online academie.

Daarnaast geef ik je nog een garantie. Ik geloof zo in dit traject dat wanneer jij alle lessen heb gevolgd en bij de coaching sessies bent geweest en je nog steeds niet weet waar jouw snaaibuien door komen je de volledige aankoop van het “Grip op emotie-eten” traject terugkrijgt.

Voel je die ja? Meld je dan nu aan!

Scroll naar boven