Transformeer jouw relatie met eten: overwin emotie-eten met FemAcademy

Eindelijk een online cursus gericht op emotie-eten. Een cursus die je niet alleen leert omgaan met emotie-eten, maar waar je ook de totale controle over je eetgedrag terugkrijgt.

Met onze hulp zeg je binnen drie maanden JA tegen een leven waarin je tevreden bent met jezelf, en NEE tegen de ongewenste eetgewoontes die je tegenhouden.

Fem Academy Mockup site Uitgeknipt
FemAcademy

Herken je dit?

Nu tijdelijk voor € 37,- i.p.v. € 300,-

Deze vrouwen gingen je voor

Hoe zou het zijn als…

Nu tijdelijk voor €37,- i.p.v. €300,-

FemAcademy is voor jou

De cursus bij FemAcademy leert je hoe je echt grip krijgt op je eetgedrag en emotie-eten. Het begeleid je naar een leven waar gezond eten een tweede natuur is, gesteund door een diepgaand begrip van zelfliefde en emotionele veerkracht.

Ik leer je anders kijken naar emotie-eten en help je jezelf tevreden te voelen, trots op jezelf te zijn en wat liever voor jezelf te zijn. Ik leer je grip op je eetdrang, eetbuien en het emotie-eten te krijgen.

Verander vandaag hoe je denkt over eten, afvallen, en jezelf. Laat FemAcademy je helpen die emotionele eter in jou te transformeren naar iemand die met zelfvertrouwen een duurzame verandering tegemoet gaat.

FemAcademy
Fem Academy Dame blauw

Het maakt niet uit wat je gewicht is,

Het gaat erom hoe je wilt leven!

Wat zit er in de FemAcademy cursus?

Voor slechts € 37,- krijg je toegang tot een schat aan informatie en ondersteuning.

In totaal bestaat de cursus uit bijna een uur aan videomateriaal. Elke week komt een onderwerp aan bod met daarbij uitgebreide informatie.

Het is geen dieet, geen receptenboek. Geen moeten en verboden. Dit is de ontwikkeling van jouw eigen emotioneel eetkompas.

Even voorstellen, wie is Femke van Liere?

Mijn naam is Femke van Liere, oprichtster van FemAcademy. Samen met mijn gezin geniet ik van het leven in het mooie Nederland. Mijn reis begon in 2002, toen ik afstudeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met een diploma in Voeding en Diëtetiek. Al snel na mijn afstuderen, geconfronteerd met de realiteit van het diëtistenvak in een traditionele setting, wist ik dat ik iets anders wilde. Iets met meer impact. Ik wilde mensen helpen niet alleen gezonder te eten, maar ook om een gelukkiger leven te leiden door goede zelfzorg en bewuste keuzes in hun levensstijl.

Ik begon mijn eigen praktijk en vond voldoening in het begeleiden van mensen naar een gezonder bestaan. Toch zag ik dat een specifieke groep cliënten, vooral vrouwen, worstelden met een probleem dat niet alleen met voeding op te lossen was: emotie-eten. Dit was een probleem dat dicht bij mijn hart lag, mede door persoonlijke ervaringen en de overtuiging dat voeding zoveel meer is dan alleen het fysieke aspect.

Dit leidde tot een diepe duik in de wereld van emotie-eten. Ik las boeken, volgde cursussen en begon mijn cliënten te begeleiden met een nieuwe aanpak. Het was verbazingwekkend om te zien hoe het aanpakken van de emotionele kant van eten niet alleen hun eetgedrag veranderde, maar hun hele leven transformeerde. Vrouwen begonnen zichzelf in een nieuw licht te zien, met meer zelfliefde, meer energie voor leuke activiteiten, en een positiever zelfbeeld.

Zo werd FemAcademy geboren. Mijn missie is om vrouwen te helpen de controle terug te krijgen over hun eetgedrag, door het aanpakken van de wortels van emotie-eten. Bij FemAcademy richten we ons op duurzame levensstijlveranderingen, gebouwd op het fundament van zelfliefde en een diep begrip van persoonlijke emoties en behoeften.

Ik ben trots op wat FemAcademy vandaag de dag betekent voor zoveel vrouwen, en ik ben hier om jou te begeleiden op jouw reis naar een gelukkiger en gezonder leven, vrij van de strijd met emotie-eten.

Ben jij klaar om je leven te transformeren? Sluit je dan aan bij FemAcademy, en laten we samen werken aan jouw pad naar vrijheid en zelfontdekking.

Ambitieuze vrouwen die klaar zijn voor een echte verandering, die willen breken met emotie-eten en streven naar een leven vol vreugde en gezondheid, zijn hier aan het juiste adres. Laten we samen deze reis beginnen.

FemAcademy

Dit kan je verwachten

Bij FemAcademy krijg je niet alleen toegang tot kennis en strategieën, maar word je deel van een duurzaam traject richting zelfontdekking, empowerment en een leven in balans. Welkom bij FemAcademy, waar jouw nieuwe ik wacht.

Fem Academy Dame blauw

Veelgestelde vragen

FemAcademy is een cursus gericht op emotie-eten t.w.v. € 300,- ex btw. Nu tijdelijk voor maar € 37,-.

Dat is juist zo lekker! Je kunt op ieder gewenst moment beginnen met het traject, helemaal in jouw eigen tempo en op jouw gekozen tijd.

Ik geloof erin dat het doorbreken van patronen tijd en oefening kost. Gedragsverandering heeft minimaal 66 dagen nodig. Doorloop dit traject dus zoals het bedoeld is en neem hier lekker de tijd voor. Zo kun je alle stappen goed uitvoeren.

Je kunt helaas nog niet in termijnen betalen.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op via info@femacademy.nl. We helpen je graag verder.

Nee, deze cursus is gericht op gedragsverandering en patronen doorbreken. Daarnaast is het echt gericht op een duurzame levensstijlverandering.

Scroll naar boven