FemAcademy mockup
Fem Academy Dame blauw

Gratis handboek:
grip op emotie-eten

Dit handboek gaat jou leren om jezelf te bevrijden van Emotie-Eten. Met ons handige en waardevolle 3-stappenplan heb jij binnen 1 week de controle over je leven weer terug. Zodat je de volgende vakantie gewoon zonder gedoe je bikini aantrekt en lekker gaat zwemmen met je kids.  

Dit e-book gaat je leren:

FemAcademy mockup

Laat hier naam en mailadres achter en ontvang direct dit praktische stappenplan in je mail. Start vandaag nog!

Dit handboek is nu tijdelijk geheel gratis beschikbaar.  Geen inschrijfkosten, geen gedoe. Nu nog geheel gratis in jouw mailbox zodat je direct kunt beginnen.

Over FemAcademy

FemAcademy is opgericht door diëtist Femke van Liere met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om gezonder te leven en meer tevreden te zijn over zichzelf. Goede voeding is belangrijk voor ons allemaal en onmisbaar voor een goede gezondheid en je lekker te voelen.

Met haar ruim 20 jaar ervaring als diëtist zag Femke steeds meer mensen in haar praktijk, met name vrouwen, die worstelden met hun eetgedrag in periodes dat ze niet lekker in hun vel zaten. Het raakte haar om deze vrouwen zo te zien struggelen en steeds verder van hun doel verwijderd te zien raken en daardoor niet tevreden waren met zichzelf.

Met deze 20 jaar kennis en ervaring heeft Femke dit handboek gemaakt zodat ook jij zonder gedoe de eerste stappen kunt zetten naar een positief spiegelbeeld.

Scroll naar boven